Om Motalagalan

hylla allt som är bra med Motala!

Motalagalan genomförs för sjunde gången och summerar det gångna året genom att lyfta fram de företag och individer som tar täten och går före. Alla de som tar ut svängarna lite extra och har modet att pröva ny mark. Motalagalan handlar om att lyfta fram de goda exempel som stimulerar andra att våga ta chansen att satsa på just sin idé och passion.

Som gäst tar du del av en helkväll bestående av en trerätters middag, prisutdelningar och fantastisk underhållning. Det är helt enkelt årets stora fest för att fira allt bra som händer i Motala.

Under kvällen delas nio priser ut.

Kort om Motalagalan 2019

När: 9 november. Motalagalan öppnar 18.00 med fördrink och mingel och kvällen pågår fram till 01.00. 
Var: Team Sportiahallen (Medevivägen) 
Hur: I bästa möjliga sällskap, klädda festligt och fint, avnjuter vi en galamiddag med underhållning, artister, prisutdelningar och efterfest. 
Biljettpris: 995 kr ex. moms för medlemmar i Tillväxt Motala. 1295:- ex. moms för icke medlemmar. 

Mötesplats för företagande

Initiativet till Motalagalan togs av Tillväxt Motala AB då många företagare efterfrågat fler mötesplatser och aktiviteter som ger en positiv bild av företagandet i staden. Motalagalan ska visa på den goda företagsmiljö som redan finns inom kommunen, skapa inspiration för framtiden och belöna goda exempel.

Sedan succépremiären 2013 har Motalagalan växt för varje år. I fjol tog de 500 biljetterna snabbt slut och nöjdheten bland gästerna var mycket stort.

Nu ser vi fram emot att genomföra Motalagalan 2019!

Arrangör

Tillväxt Motala

Prisutdelare

Partners

Leverantörer mat & dryck