Om Motalagalan

hylla allt som är bra med Motala!

Motalagalan genomförs för sjunde gången och summerar det gångna året genom att lyfta fram de företag och individer som tar täten och går före. Alla de som tar ut svängarna lite extra och har modet att pröva ny mark. Motalagalan handlar om att lyfta fram de goda exempel som stimulerar andra att våga ta chansen att satsa på just sin idé och passion.

Som gäst tar du del av en helkväll bestående av en trerätters middag, prisutdelningar och fantastisk underhållning. Det är helt enkelt årets stora fest för att fira allt bra som händer i Motala.

Under kvällen delas nio priser ut.

Kort om Motalagalan 2019

När: 9 november. Motalagalan öppnar 18.00 med fördrink och mingel och kvällen pågår fram till 01.00. 
Var: Team Sportiahallen (Medevivägen) 
Hur: I bästa möjliga sällskap, klädda festligt och fint, avnjuter vi en galamiddag med underhållning, artister, prisutdelningar och efterfest. 
Biljettpris: 995 kr ex. moms för medlemmar i Tillväxt Motala. 1295:- ex. moms för icke medlemmar. 

Barbados rockar loss på Motalagalan

Barbados är ett av Sveriges mest populära band som har stått för förnyelse inom branschen under sjutton års tid. Låtar som Hold Me, Belinda, Grand Hotel, Kom Hem, Se Mig samt Bye Bye känns kanske igen? Dessa är några exempel på egna originallåtar som gruppen framfört och spelat in på platta.

De har hittills givit ut tretton fullängdsskivor, ett tjugotal singlar och en video. Barbados har belönats med tre grammisar, tolv guldskivor och tre platinaskivor. Bandet har dessutom medverkat i Melodifestivalen vid ett flertal tillfällen.

Man är flitigt anlitat för företagsevent och därför är repertoaren betydligt bredare. En hitkavalkad av covers utlovas utöver egna materialet då de den 9 november står för underhållning på årets fest.

Magisk kväll med Odelberg

Stefan Odelberg är entertainern och programledaren som med hjälp av magi får publiken att häpna och känna sig delaktig. Han har hunnit medverka i flertalet TV- och scenproduktioner där Diggiloo, Rock of 80’s och Melodifestivalen kanske är de mest välkända för den bredare publiken. Nu axlar han rollen som konferencier på årets Motalagala.

Mötesplats för företagande

Initiativet till Motalagalan togs av Tillväxt Motala AB då många företagare efterfrågat fler mötesplatser och aktiviteter som ger en positiv bild av företagandet i staden. Motalagalan ska visa på den goda företagsmiljö som redan finns inom kommunen, skapa inspiration för framtiden och belöna goda exempel.

Sedan succépremiären 2013 har Motalagalan växt för varje år. I fjol tog de 500 biljetterna snabbt slut och nöjdheten bland gästerna var mycket stort.

Nu ser vi fram emot att genomföra Motalagalan 2019!

Arrangör

Tillväxt Motala

Prisutdelare

Partners

Leverantörer mat & dryck